+31 (0)187 48 77 16 info@klassiekerhuis.nl

Brocante en Antiek bij Fredriek

Welkom bij Brocante en Antiek Bij Fredriek in Achthuizen! Graag stel ik mij even voor: Mijn naam is Fredrieke Koole. Ik ben de vrouw van Emile en trotse moeder van onze dochters Lonneke en Rosemarijn. Rosemarijn en Emile zorgen samen voor al die fantastische young- en oldtimers (nu ook dealer van de Italjet) bij het Klassiekerhuis. Ik heb een gedeelte van onze nostalgische schuur ingericht voor Brocante en Antiek Bij FredriekBij het Klassiekerhuis staat dus een uitgebreide verzameling van antiek en curiosa. Door de jaren heen verzameld, gekregen en ingekocht en nog altijd blijf ik op zoek naar mooie, unieke spullen. Sommige zijn brocante, andere industrieel of antiek te noemen. Kortom: voor ieder wat wils!
Mijn bedoeling is om iedereen, net zoals ik zelf doe, (mee) te laten genieten van alle mooie spullen die we hebben staan. Om te gebruiken, maar ook om de huiskamer een mooie unieke uitstraling te geven.

Om een indruk te krijgen kunt u kijken op mijn instagrampagina en Facebookpagina.

 Ik zie u graag voor een sfeervolle ontmoeting!

Warme groet,

Frederiek Koole

OPEN DAGEN Kerstvakantie 2019
Op zaterdag 21 en, een weekje later, op zaterdag 28 december wordt er een gezellige Open Dag gehouden in de oude schuur van BrocanteAntiekBijFredriek in Achthuizen. Iedereen is van harte welkom van 11:00-18:00 uur aan de Bommelsedijk 19A om, onder het genot van een beker warme chocolademelk. heerlijk te snuffelen tussen alle brocante, industriële en antieke spullen “uit vroeger tijden”.