+31 (0)187 48 77 16 info@klassiekerhuis.nl

Oldtimers en Youngtimers: de mooiste en meest unieke occasions!

Rolls-Royce silver spirit 6.8

Prijs

€ 22 500,-


Carrosserie
Onbekend
Tellerstand
48.890 KM
Bouwjaar
04 / 1982
Brandstof
Benzine
Transmissie
Onbekend
Kleur
Rood

't Klassiekerhuis
Bommelsedijk 19a
3256LD Achthuizen
T: +31187-487716

Beschrijving
Prachtige Rolls-Royce Silver Spirit uit 1982

Meestal voelen we bij de eerste testrit van de auto al hoe het met het onderhoud van de Rolls Royce of Bentley gesteld is. Toen we met deze Rolls Royce Silver Spirit uit 1982 op pad gingen voelde het gelijk goed aan. Motor en bak reageren goed, vering functioneert zoals het behoort, geen rare geluiden tijdens het rijden, kortom, een fijn rijdende auto. Hij heeft dan ook slechts 48.000 km gereden in zijn 36 jaar jonge leven. Uiterlijk ook een erg mooie auto, lak, chroom, details zijn in topstaat. In de auto vinden we een originele radio, hij doet het nog uitstekend, het was een topradio in die tijd en dat is leuk om te zien, hoe de techniek moderner is geworden, maar dat ze in die tijd ook zeker mooie techniek hadden, geheel passend in de stijl van de Rolls Royce. 
In koffer is alles aanwezig zoals het hoort, gereedschap etc.
De vorige eigenaar reed er te weinig mee en daarom mocht de auto in de verkoop. Van harte welkom voor een bezoek! 

Wij werken samen met Rolls Royce en Bentley specialist Leo Stoffels classic cars in `s Heerenhoek.
Het adres voor onderhoud, reparatie en restauratie van moderne en klassieke Rolls Royces en Bentleys: www.stoffelsclassiccars.nl

-english-
We usually feel at the first test drive of the car how the maintenance of the Rolls Royce or Bentley has been done. When we started out with this Rolls Royce Silver Spirit from 1982 it felt right. Engine and gear respond well, suspension functions as it should, no weird noises while driving, so a nice car. He drove only 48,000 km in his 36 years of life. From the outside also a very nice car, paint, chrome, details are in top condition. In the car we find an original radio, it works and sounds well, it was a top radio at the time and it's nice to see how the technology has become more modern, but that they also had beautiful technology at that time, entirely fitting in the style of the Rolls Royce.
In the trunk everything is present as it should be, tools etc.
The previous owner drove too little and therefore the car went on sale. Welcome for a visit!

https://www.klassiekerhuis.nl/occasions/106309-rolls-royce-silver-spirit-6-8/
Specificaties
BTW of Marge Marge
Tellerstand 48.890 KM
Kleur Rood
Brandstof Benzine
Deel deze advertentie:

Bentley Occasions

Bentley is inmiddels ongeveer 100 jaar oud, wat eerst begon als een onbekend bedrijf, is het uitgegroeid tot een van de meest luxe autofabrikanten ter wereld. Onze liefde voor het Britse merk is niet zonder reden! Bekijk onze S1, S2 of S3 Sedan, Bentley Turbo R, Eight, Brooklands of de majestueuze Azure

Rolls Royce Occasions

Een van onze andere favoriete automerken is wel de Rolls Royce. Zo hebben we met regelmaat een vernieuwd aanbod in Rolls Royce die we te koop hebben staan, waaronder de Cloud 1, Silver Cloud, Silver Spur, maar soms ook een klassieke 20/25 of 25/30.

Volvo Youngtimers

Volvo is een van de meeste populaire automerken als het  om youngtimers gaat. Een goede en goedkope youngtimer kopen? Kijk dan eens naar de Volvo V70 (XC), S80 of 850. 

 

Gevestigd in Zuid-Holland

Kom gerust langs om de sfeer eens te proeven of een ritje te doen met uw droomauto. Regelmatig passeren wij de landsgrenzen om onze geliefde oldtimers af te leveren of op te halen. Door onze jarenlange ervaring is ook internationaal transport geen probleem. Zo verschepen we regelmatig met Engeland, Amerika maar ook het Midden Oosten. 

Op zoek naar uw nieuwe Oldtimer of Youngtimer?

Neem gerust contact met ons op: 

E-mail: info@klassiekerhuis.nl

Tel:+31(0)187-487716